Vanaf heden kunt u gebruikmaken van ons nieuwe patiëntenportaal. Voor uw gemak wilden wij u een portaal bieden waar u uw online gezondheidszaken op één online locatie kunt regelen en die toekomstbestendig is. Op dit portaal kunt u eenvoudig op een zelfgekozen plaats en tijdstip afspraken met zorgverleners inplannen, herhaalrecepten aanvragen en een eConsult voeren met uw huisarts. We wensen u veel gemak en plezier toe van ons nieuwe portaal.

Toegang tot het nieuwe patiëntenportaal
Om gebruik te kunnen maken van het nieuwe patiëntenportaal, vragen wij u om zich eenmalig te registreren als nieuwe gebruiker. Na de registratie ontvangt u per e-mail een bevestigingslink. U activeert uw account door binnen 24-uur na ontvangst van de e-mail op de bevestigingslink te klikken.
Ter bescherming van uw privacy, vragen we u om vervolgens naar ons gezondheidscentrum te komen en uw legitimatie te laten zien. Op die manier weten we zeker dat u degene bent die toegang krijgt tot uw account in het portaal. Vanaf dat moment kunt u gebruikmaken van de services binnen het portaal.

Uw gegevens zijn beschermd
Het patiëntenportaal bevindt zich in een beveiligde omgeving. Dat betekent dat uw gegevens zijn beschermd. Alle data worden versleuteld verzonden en versleuteld opgeslagen op beveiligde servers. Uitsluitend u en uw zorgverlener hebben toegang tot uw gegevens. Iedere keer dat u inlogt, krijgt u een verificatiecode per sms. Ook dit is om uw veiligheid te garanderen.