Aanmelding en informatie
Voor het maken van een afspraak met de diëtist van Cordaan Thuiszorg kunt u op werkdagen van 08.00 tot 17.00 contact opnemen met het afsprakenbureau: 020 – 886 87 00.
Voor de behandeling van de diëtist heeft u een schriftelijke verwijzing van een arts (huisarts, schoolarts, consultatiebureau-arts) of specialist nodig.
Indien u niet in staat bent om naar het spreekuur te komen, dan kan uw huisarts een huisbezoek aanvragen. De diëtist komt dan bij u thuis.

De Diëtisten
Kaldenbach, spreekuur voedselovergevoeligheid/coeliakie op maandag- en donderdagochtend in de oneven weken
Floor de Vries, spreekuur op dinsdag en woensdag. Tevens Eetspreekuur, voor kinderen 4-12 jaar met eetproblemen: vanaf 27 juli op dinsdagmiddag in de even weken, 15.00 – 17.00 uur.
Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 – 17.00 uur.

Telnr: 020 – 886 87 00, Cordaan Thuiszorg, afspraak op verwijzing van arts of specialist.
Website:  www.cordaan.nl

Advies
Dieetadvisering voor een gezonde levensstijl

In gezondheidscentrum Haveneiland houdt de diëtist van Cordaan Thuiszorg spreekuur.
De diëtist geeft u advies en persoonlijke begeleiding bij het succesvol volgen van een dieet.

Dieetbegeleiding, advies op maat!
Bij veel gezondheidsklachten, zoals diabetes mellitus, onder- en overgewicht, te hoog cholesterol, hoge bloeddruk en maag- en darmproblemen, is een dieet onderdeel van de behandeling. De diëtist voert persoonlijke begeleidingsgesprekken, maar u kunt ook contact via de telefoon en e-mail contact onderhouden.

Een goed begin is het halve werk

Een dieet volgen is eigenlijk te omschrijven als het veranderen van uw voedingspatroon. De ervaring leert dat dit lastig kan zijn. In het eerste gesprek met de diëtist is er daarom aandacht voor wat u verwacht van de dieetbegeleiding.

In de vervolgconsulten krijgt u antwoord op uw vragen over uw klachten en de relatie met het dieet, de praktische toepassing van het dieet (inkopen doen, bereiden van eten, variaties etc.) en hoe u kunt omgaan met moeilijke situaties en momenten.

Gedurende de begeleiding zal de diëtist uw behandeld arts informeren/ overleggen over de voortgang.

Een aantal diëtisten van Cordaan Thuiszorg heeft zich gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met een eetstoornis of voedselovergevoeligheid. Deze specialisaties worden op enkele locaties in de regio aangeboden. Bij aanmelding kunt u uw voorkeur aangeven. De diëtisten met de specialisatie sondevoeding komen bij u thuis.