Fysiotherapie Amsterdam Oost

Voor fysiotherapie bij ons in het gezondheidscentrum kunt u terecht bij Fysiotherapie Amsterdam Oost/IJburg. Deze praktijk heeft meerdere vestigingen verspreid over Amsterdam. Dichtstbijzijnde locatie is Gezondheidscentrum Haveneiland.

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met telefoonnummer 020 – 665 07 29.
U kunt zich ook online inschrijven via het inschrijfformulier. Fysiotherapie Amsterdam Oost neemt dan binnen een werkdag contact met u op.

Voor de website klikt u hier.


Fysiotherapeuten GC Haveneiland

Gert Hartog . Gert Hartog – BIGnr.: 29033784104
Algemeen fysiotherapeut en geregistreerd manueel therapeut, tevens veel ervaring met McKenzie methode (rug- en nekklachten).
.
Astrid van Kempen . Astrid van Kempen – BIGnr.: 19055626904
Algemeen fysiotherapeut, geregistreerd kinder-fysiotherapeut. Hiernaast opgeleid in medical taping (MTC) en plagiocaphalomatrie (PCM, methode om de schedelomtrek van zuigelingen in kaart te brengen).
.
Raimond Lammertse . Raimond Lammertse – BIGnr.: 09034284604
Algemeen fysiotherapeut en fysiotherapeut gespecialiseerd in Astma en COPD. Tevens gespecialiseerd in het behandelen van mensen aan huis. Veel ervaring met Mc Kenzie Therapie.
.
Mark Lammertse . Mark Lammertse – BIGnr.: 09917282004
Algemeen fysiotherapeut, manueel therapeut in opleiding. Affiniteit met rug en nekklachten. Tevens ervaring met sport gerelateerde klachten.
.
Saskia Smit Saskia Smit – BIGnr.: 19035049804
Fysiotherapeut, geregistreerd bekkenfysiotherapeut, tevens opgeleid in medical taping (MTC). Neemt deel aan een netwerk voor bekkenfysiotherapeuten in Amsterdam, deel DAM therapie (bekken) afgerond.
.
Karin Slooten Karin Slooten – BIGnr.: 79058446104
Fysiotherapeut en oedeemtherapeut, gespecialiseerd in lymfdrainage (ad modum Vodder) en oedeemtherapie. Veel ervaring in het werken met oncologische patiënten. Tevens opgeleid in medical taping (MTC), vooral gericht op lymfetaping.