Kijk voor praktijkinformatie onder ‘Huisartsenpraktijk’.

Onze huisartsenzorg bestaat uit huisartsen, praktijkondersteuners en doktersassistenten. Er zijn bij ons twee huisartsen werkzaam.

  • Markus Kruyswijk, spreekuur op dinsdag, woensdag en vrijdag.
    Sinds oktober 2010 werkt dokter Kruyswijk in het gezondheidscentrum. Dokter Kruyswijk werkt in duo constructie met Kaatje Sprij.
  • Kaatje Sprij, spreekuur op maandag, woensdag en donderdag.
    Dokter Kaatje Sprij is vanaf  oktober 2014 als huisarts komen werken bij het gezondheidscentrum. Zij is een ervaren arts die ruim 10 jaar  ervaring heeft in Amsterdam West.

Wij werken niet met het zogenaamde huisarts-op-naam-systeem (dit betekent dat u als patiënt altijd aan dezelfde huisarts bent gekoppeld), maar verzoeken u dezelfde dokter voor dezelfde klacht te bezoeken. Natuurlijk kunt u altijd uw voorkeur voor arts aangeven.

Huisarts in opleiding
Sinds 2011 werken ook huisartsen in opleiding in onze praktijk. Huisartsen in opleiding hebben hun studie geneeskunde inclusief de co-schappen afgerond en zijn bevoegd zelfstandig als arts te werken.Tijdens hun huisartsenstages, welke twee van de drie jaar van de huisartsenopleiding in beslag neemt, werken zij onder supervisie van huisartsen.