Eveline Brouwer en Laura Vermeer zijn de vaste doktersassistenten van het centrum.

Zij zijn opgeleid om telefonisch  triage te doen. Dit houdt in dat ze beoordelen of iemand op dezelfde dag gezien moet worden, of dat de afspraak later gepland kan worden. Vaak ook kunnen zij zelf al telefonisch advies geven. Zij overleggen alle contacten achteraf met de huisarts. U kunt ook bij hen een afspraak maken voor het wrattenspreekuur, oren uitspuiten of het maken van een uitstrijkje.  U kunt telefonisch een afspraak maken tussen 8 .00 en 17.00 uur  op tel: 020 – 495 22 56

De doktersassistent in beeld

 

Administratieve zaken
U kunt bij de assistent terecht voor administratieve zaken, zoals inschrijvingen, uitschrijvingen en andere wijzigingen.
Wilt u zo vriendelijk zijn ons op de hoogte te houden van uw actuele gegevens?

Regelmatig krijgen wij het verzoek een verzuimbriefje te schrijven voor de werkgever of school. Wij hanteren het door de KNMG opgestelde advies: ‘de behandelend arts geeft geen verklaringen af over een eigen patient, waarbij hij/zij een oordeel geeft over de (medische) geschiktheid of ongeschiktheid van een patient om bepaalde dingen wel of niet te doen’. Desgewenst kunt u wel (een gedeelte van) een uitdraai van uw dossier vragen om een door uzelf opgestelde verklaring kracht bij te zetten. Of u kunt een onafhankelijk arts vragen een verklaring te schrijven.